FO Bostäder äger och förvaltar ett flertal lägenheter i Ruddalen. Vi är en del av byggkoncernen FO Peterson & Söner och har en lång erfarenhet av att sköta om bostäder.

LÄGENHETER 52 st
Typ 1-4 rumBOPÄRM Ladda ned pdf

Om området

Ruddalen är idealiskt placerad mellan innerstad och hav. Bostadsområdet ligger i direkt anslutning till skola, förskola och friluftsområdet Ruddalen. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad.

Om Äppelträgården

Bostadsområdet Äppelträdgården är från början ett samarbete mellan White Arkitekter AB och FO Peterson & Söner Byggnads AB. Attraktiva lägenheter utförda med kvalité från första skissen till det att den första boende får sina nycklar.

Vi följer Boverkets byggregler med fokus på miljö och kvalité detta tar vi med under projektering, byggnation och när bostaden tas i bruk. Bra materialval och energieffektiva hushållsmaskiner ger tillsammans med en välbyggd husstomme låg energianvändning. Vi hoppas att du som kund kommer trivas i din blivande bostad och i området kring Ruddalen.

Situationsplan

Äppelträdgården har hyreslägenheter varvat med bostadsrätter.

mer info

För varje typ av hyresbostad finns bopärmar från FO Bostäder här. Samtliga lägenheter förmedlas via vår interna kö och via Boplats Göteborg

Bildspel

En inblick i vackra bostadsområdet Äppelträgården

/