I våra Trygghetsbostäder ges du som är 70+ möjlighet till ett rikt liv utan begränsningar. Här ligger fokus på gemenskap, trygghet, tillgänglighet och förutsättningar för ett aktivt åldrande. 

I fastighetens egna gemensamhetslokal kan du träffa grannar, delta i aktiviteter och själv ta initiativ till sådant du tycker om. Här kan alla bidra med idéer och engagemang. En trygghetsvärd finns tillgänglig ett antal timmar i veckan för att fånga upp önskemål och hjälpa till att arrangera olika typer av aktiviteter när det behövs. 

För att göra vardagen enklare och tryggare är din bostad utrustad med låga trösklar, digitalt tittöga, stödhandtag i dusch och spisvakt. Lägenheten är även förberedd för trygghetslarm. 

Alla lägenheter har stort ljusinsläpp och balkong samt väl disponerade ytor med omsorgsfullt utvald inredning av hög kvalitet.

Ett nytt hem är ett stort steg. Vi finns här för att svara på dina frågor, maila gärna till info@fop.se.

Trygghetsbostäder i Lundby Parknära till det mesta

Centrala Hisingen är ett fantastiskt läge! Här har du stadens nöjesliv, kultur och shopping praktiskt taget framför dina fötter. Men du har även närheten till kajerna vid Lindholmen och Eriksberg där du kan promenera vid älven eller slå dig ner och ta en fika på något av alla caféer. Du har även vackra Keillers park på bekvämt avstånd om du längtar efter lummiga träd och grönska.

Lundbypark ger dig även närheten till en mängd aktiviteter så som sportanläggningar och Lundbybadet. På cykelavstånd finns även den fina Flunsåsparken och Slätta damm. Precis utanför fastigheten finns hållplatsen Rambergsvallen som tar dig enkelt till city på bara 8 minuter.

Just nu finns ett antal lediga lägenheter med tillträde under våren. Nedan några förslag på lägenheter med balkong mot lummig innergård och populärt söderläge. Intresserad? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Hyra för nedanstående förslag ligger mellan ca 9.400:-/mån – ca 10.000:-/mån. Hyressättningen är beroende av storlek samt våningsplan och då ingår värme. Kostnaden för förbrukning av hushållsel samt kall- och varmvatten tillkommer med 370:-/mån respektive 390:-/mån. Avstämning sker kvartalsvis.

Planritningar

*Ovanstående är endast visualiseringsbilder och viss avvikelse kan förekomma.